Siv Jensen har lang erfaring fra toppolitikken og har farget norsk politikk med en tydelig stemme og et ekte, drivende engasjement. Siv har vært en tydelig leder, en solid parti- og organisasjonsbygger og en av Norges fremste politikere gjennom 25 år.

Hun var Norges finansminister i Erna Solbergs regjering fra 2013 til 2020, og den sammenhengende lengstsittende finansminister siden innføringen av parlamentarismen i 1884. For oppgaven har hun høstet lovord fra partier i hele fargeskalaen.

Selv om hun har hatt sine motstandere og kritikere, er hun tungt respektert, også blant sine politiske motstandere i andre partier.

Hun er en skarp retoriker, en sterk kommunikator, erfaren strateg, jobber målrettet, en god lagbygger, ser mennesker og skaper resultater. Som leder av Fremskrittspartiet gjennom 15 år klarte Siv Jensen det ingen før henne klarte- å få partiet inn i regjering.

Hun har gjentatte ganger vist at det umulige er mulig, og tilbyr nå sine tjenester for å hjelpe din bedrift eller organisasjon til å lykkes.

Les mer om tjenestene Siv tilbyr her

Noen om Siv